Faikkit - play.faicu.ro
113 members online
PLAY.FAICU.RO
Loading ...

Faicu

Fondator

Perete

TheTeamARD
TheTeamARD
MONKE
catalinhortz3
catalinhortz3
la ce naiba ne mai dati iteme daca vine unu si ne omora si dupa fura tot sau te omora un creper serios un keepinventory ar ajut pe multi
Dory_YT
Dory_YT
+REP Domnu` Ficus

Despre

Înregistrat:
Acum un an
Vazut ultima data:
Acum 4 luni
Vizualizări profil:
1116
Discord Username:
Faicu#8691

Ultimele postări

Acum 5 luni
Reclamație 🥴

Observ că părerile sunt destul de bine împărțite.
Din ce am discutat cu Pingu și cu Panda, am înțeles că au primit trust pe acea protecție ca să o ajute pe Panda cu 2 treburi:
- pregătirea unei construcții pentru un event;
- testarea unor flag-uri de protecție despre care mi-a spus și mie.
NU să facă TEAM, iar întrucât Panda are Operator, mi se pare ok să facă astfel de pregătiri/teste.

Știu că unii dintre voi aveți o problemă cu ea, eu nu țin cu nimeni, atâta timp cât serverul rulează fără probleme și nu există certuri. Dar se pare că unii aveți ceva personal cu ea, așa că vă rog să încetați cu orice tentativă de porni certuri.

Are cineva dovezi mai solide că a făcut TEAM efectiv(gen a dat iteme sau a dat jucătorilor respectivi beneficii din comenzile la care are acces ca Operator)?

Dacă nu vine nimeni cu dovezi sau alte motive până pe 18.05.2021, 20:00, reclamația va fi declarată RESPINSĂ întrucât nu este suficientă de solidă ca Panda să fie sancționată.

VĂ ROG să vă referiți strict la protecția în care cei 3 aveau trust(din poza trimisă de qScriitorul în reclamație). Pentru orice altceva, vă rog să faceți altă reclamație.

Acum 6 luni
Reclamatie

Hmm..
Într-adevăr, reprezintă un abuz să folosești comanda 'sudo' pentru ceva ce nu reprezintă o urgență și doar pentru distracție, însă nu este ceva deosebit de grav, persoanele respective n-am văzut că se plângă de acest aspect.
Mai mult de atât, chestiile astea de distracție între membrii staff, trebuie să rămână DOAR între membrii staff atâta timp când nu periclitează buna funcționare a serverului.
1337 este în continuare un membru staff de încredere și nu a avut abateri recente, eu zic că e suficient să ne rezumăm la un avertisment.
E o situație delicată, sunt total de acord cu părerile de '#contra', dar nu consider că este ceva suficient de grav încât să merite warn.

#closed

Acum 10 luni
Cerere-Grad-Helper Alexutzu=)))

Exceptând:

  1. greÈ™️elile de comunicare destul de frecvente
  2. faptul că ai doar o lună vechime pe server
  3. că n-ai răspuns corect la întrebarea cu /playtime (acolo È›i se cere când ai intrat prima dată pe server, nu cât playtime ai, comanda /playtime e pusă în paranteză pentru că ea îÈ›i arată È™️i când ai intrat prima dată pe server)
  4. că ai abia Rank Redstone - adică n-ai jucat foarte mult pe server
  5. ai vârsta la limită
  6. nu ai intrat vreodată audio pe discord È™️i nici nu este activ text pe discord

PRO

 

Acum 10 luni
Cerere grad helper

Cererea îndeplineÈ™️te condiÈ›iile.


Cu următoarele excepții:

1. La întrebarea:
"În ce luna ai intrat pe Faikkit pentru prima oara?(/playtime)*:" 
ar fi trebuit să prezinți o poză a mesajului de la comanda /playtime sau să spui 21.09.2020, pentru că atunci ai intrat prima dată pe Server.
2. În ultima vreme, ai fost sancÈ›ionată des pentru limbaj neadecvat sau pentru diferite încălcări ale regulilor de chat, printre care prelungire, spam.

Principalul scop al unui membru Staff - Helper este de a ajuta jucătorii prin comunicare - chat, de a le răspunde la întrebări È™i de a-i îndruma pe calea cea mai corectă de gameplay.

PRO
Sper totuÈ™️i să te corectez în privinÈ›a comunicării pe chat.

Acum 10 luni
Event de Craciun

#closed

Utilizatori online
Nu există utilizatori online momentan.
Utilizatori online: 0
Staff online
Nu există membri staff online momentan.
Membri staff online: 0