Faikkit

În prezent sunt jucători online.

Conectați-vă acum folosind IP-ul: play.faicu.ro

Important Update Forum
Started by Corypher

Corypher

Corypher
Server Administrator

Fondator
Administrator
Data înscrierii
17 Dec 2019
Vazut ultima data
21 Jun 2020
Subiecte
14
Mesaje
62
IGN
Corypher

Forum Update - 11.01.2020

 


Forumul a primit un nou update, acum are un design mult mai curat decat antecedentul sau, drept urmare, am actualizat cam tot ce era pe forum, categoriile sunt impartite in 3 acum:

FAIKKIT OFICIAL - locul principal, unde gasesti cererile de helper, anunturile, evenimentele care urmeaza sa se intample pe server si informatiile generale.

FAIKKIT COMUNITATE - Tot ce tine de forum si comunitatea Faikkit in general, introduceri pentru jucatorii noi, sugestii pentru forum si un un forum pentru Offtopic si General pentru a vorbi despre ce doriti voi, in limita bunului simt, desigur.

FAIKKIT REPORTURI - Raportarea unui player sau al unui bug, acolo le gasesti impreuna cu cererile de unban si mute in caz de crezi ca ai primit una din doua pe nedrept, de asemenea daca postezi un bug care nu a fost gasit pana acum, poti castiga niste premii interesante.


Cu acest mic overview al forumului, sa trecem la STAFF.

 

Cerintele gradului Helper au fost schimbate, COMPLET! Nu sunt limite decat pe ce apar acolo, daca ai experienta si maturitatea, urmeaza sa fi acceptat, daca nu, asteapta-te la un topic inchis.

De asemenea, modelul pentru cererea de helper a fost schimbat foarte drastic, si sincer cred ca acesta este cel mai bun model de pana acum, sper sa fie si efectiv.

Pe langa asta, am mai schimbat cateva modele p-aici, p-acolo, dar o sa le vedeti si voi cand intrati sa le vedeti, uite aici un buton mare care va duce direct acolo!

--> FORUM! <--

 

Click aici pentru INVITE pe serverul de DISCORD

#Corypher2404

Corypher · Acum 6 luni · Ultima editare: Acum 6 luni