Actualizat 18.07.2019

Regulament JUCĂTOR:

 
1.  Nu este permisa reclama la alte servere de Minecraft, canale de youtube si orice alt fel de reclama fara permisia unui Fondator.
Sancțiune: BAN PERMANENT!
2.  Nu este permisa folosirea username-urilor cu continut de natura jignitoare sau rasista sub orice fel de situatie.
 Sancțiune: BAN 30 ZILE!
3.  Nu aveți voie să folosiți nici un fel de cheat-uri / hack-uri / bug-uri(mai bine raportațile) etc care vă pot favoriza jocul!
Sancțiune: BAN 2-7 ZILE!

4.  In cazul in care sunteti suspectat(ă) de folosirea a metodelor de mai sus, un membru staff trebuie sa faca verificare a clientului dumneavoastra de Minecraft.
Trebuie să faceți un Screenshot în care să se vadă numele ferestrei Minecraft + conținutul folderului "versions" din %appdata%/.minecraft
Trebuie să faceți un Screenshot informațiilor care apar la apăsarea tastei F3
Nu aveți voie sa refuzați sau să ieșiți de pe server în timpul verificării!
 Sancțiune: BAN 3 ZILE!
5.  Nu este permisa crearea unei echipe cand sunteti in zona de PvP a serverului.
Sancțiune: BAN 12 ORE!

 6.  Nu este permisa crearea fermelor 'Anti-Afk' pentru a trece (sau cel putin incerca) de sistemul nostru AFK.
Sancțiune: BAN 12-24 ORE + ȘTERGEREA FERMEI + -50% DIN ORELE JUCATE!
7.  Nu este permisa primirea de iteme din modul 'Creative' de la donatori sau Staff. Exceptii pot fi permise numai in cazul in care membrul staff are nevoie de ajutor.
Sancțiune: Ban 1 ORA!

8.  Nu sunt permise constructii care depict continuit ofensator sau pornografic.
Sancțiune: BAN 12- 24 ORE!

9.  Inselatoria intr-un negot facut intre doi playeri nu este permisa.
Sancțiune: BAN 12 - 24 ORE!

10.  Crearea unei echipe cu un player care foloseste un client modificat este strict interzisa.
Sancțiune: BAN 24 ORE!

11.  Orice fel de 'trap' folosit pe jucatori nu este permis. ( tpa/tpahere + kill / tp/tphere + kill )
Sancțiune: BAN 12 - 48 ORE!

12.  Nu este permisa folosirea unui limbaj neadecvat, care contin jigniri/insulte/amenintari sau rasism la adresa nimanui pe niciun chat al serverului Faikkit.
     - Cuvintele cenzurate care sunt foarte evidente se pedepsesc de asemenea.

Sancțiune: MUTE 1 - 30 MINUTE!

13.  Nu este permisa trimiterea a mai mult de 3 cuvinte cu CAPS, spamarea chatului sau prelungirea literelor (minim 10) pe orice chat al serverului.
Sancțiune: MUTE 1 - 10 MINUTE!

14.  Nu este permis sa ii cereti unui membru staff sau unui grad de donator cu acces la modul 'Creative' sa enchanteze/repare/modifice iteme lafel si sa va dea grade/iteme sau sa faca evenimente.
Sancțiune: MUTE 10 - 60 MINUTE!

15.  Nu este permis PvP-ul din safezone (margine) sau folosirea fly-ului cand sunteti intr-un meci PvP.
Sancțiune: BAN 1 - 5 ORE!

16.  Nu este permisa crearea de orice fel de eveniment playerilor cu acces la modul 'Creative' sau provenite din buguri/cheaturi.
Sancțiune: BAN 6 - 12 ORE!

17.  Nu este permisa construirea fermelor/apa sau lava pus random prin lume lafel si construirea & distrugerea abuziva langa o protectie a unui jucator sau oriunde pe mapa.
Sancțiune: DISTRUGEREA CONSTRUCȚIEI + BAN 1-12 ORE!Regulament Staff:
(se aplică doar unde aveți permisie)
 
 • Membrii STAFF trebuie sa posteze fiecare mute/ban/kick pe serverul de DISCORD pe canalul #activitate, daca nu aveti acces atunci puteti sa cereti unui alt membru staff sau unui grad mai mare sa va permita.
                             - Cand postati mute/ban/kick pe #activitate, este recomandat sa aveti salvate si dovezi (ScreenShot) in caz de o reclamatie.
 
 • Nu aveți voie să interziceți vorbitul unui jucător (/mute) fără motivele menționate mai sus(obligatoriu pe #activitate)
 •  Membrii Staff: Trialii, Helperii și Moderatorii(în unele cazuri) trebuie sa scrie corect gramatical, orice greșeala este pedepsita cu o avertizare sau mai rău, cu un WARN! De asemenea, gradele de Admin si mai mari au obligația de a încerca pe cât posibil să scrie corect gramatical și să-și accepte cu demnitate greșelile sesizate de ceilalți.
 • Fiecare membru staff are datoria de a ajuta playerii in orice este legat de server.
 • Astfel, pentru jucători, sancțiunile sunt mai sus, iar pentru staff, orice încălcare a regulamentului aduce 1 - 2 - 3 avertismente, fie ca regulile sunt de la jucători, fie de la staff
                       3 AVERTISMENTE = REMOVE / BAN / BANIP -> depinde si pentru ce ai primit avertismentele pentru a decide care dintre cele 3 le poti primi.
 
 • Nu aveți voie să folosiți comanda /me, decât atunci când ați folosit o comanda asupra unui jucător(obligatoriu pe #activitate) La întrebarea Ai citit regulamentul? se va răspunde cu: "l-am citit complet inclusiv pe cel al staff-ului!", exact asa!
 • Nu aveți voie să dați afara un jucător (/kick) decât dacă deranjează jocul celorlalți jucători sau afectează Serverul în orice mod negativ(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să închideți un jucător (/jail) fără ca jucătorul să încalce regulamentul și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să interziceți un jucător pe server, fie temporar(/tempban), fie permanent(/ban) fără ca jucătorul să încalce regulamentul și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să vă folosiți de /vanish la PvP sau pentru a fura iteme în urma unui PvP sau pentru orice alt scop nedrept.
 •  Nu e voie cu nick complet diferit, doar mici adăugări sau reduceri, dar să nu fie numele complet diferit, pedeaspa -> DIRECT REMOVE!
 • Nu aveți voie să dați iteme din modul de joc CREATIV niciunui jucător SUB NICIO FORMA.
 • Nu aveți voie să folosiți iteme din modul de joc CREATIV la PvP și nici să le enchantați/reparați/modificați, fiind în acest mod de joc.
 • Nu aveți voie să stocați iteme din GM în chesturi etc!
 •  Itemele si blockurile din GM trebuie folosite DOAR în protecția privată sau cu un partener care are acces la GM!
 • Nu e voie să ai în inventar iteme care au enchant mult peste limita vanilla!
 • Nu aveți voie să vă folosiți de comenzile la care aveți acces pentru a vă favoriza PvP-ul.
 • Nu aveți voie să scoateți interzicerea unui jucator (/unban) fără un motiv bine întemeiat și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie sa dați OP sau Grade mai mari de HELPER, decât la cererea Owner-ului sau în urma acceptării unui topic de tip "Cerere Helper" dacă jucătorul respectă toate cerințele(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să închideți/restartați server-ul după bunul plac și nici să vă folosiți de comenzi care încetinesc performanța server-ului sau care îl distrug.
 • Nu aveți voie să favorizați nici un jucător folosindu-vă de acest grad, fie ca îi dați XP, bani sau orice altceva care tine de comenzile la care aveți acces.
 • Este interzisă spawnarea Dragonului sau a Witherului prin comenzi.
 • Trail-Helperii nu au acces la gradul de staff pe discord, deoarece trial se ocupa doar cu chat-ul nu si cu mute-urile (doar daca este urgent)
 • Trail-Helperii sunt responsabili sa dea un mesaj co-owner-ului/Head-Helper-ului cand au terminat perioada de testare!
 • Pentru inactivitate, este nevoie OBLIGATORIU de Cerere pe Forum! Prin Cerere, poți cere, maximum, 14-21 zile să nu intri pe Server si trebuie sa ai minim 2 saptamanii (14 zile) in staff pentru a avea cererea acceptata!
 • (obligatoriu pe #activitate).
 • Membrii Staff NU au voie să fie inactivi mai mult de 3 zile, dacă trec 3 zile fără să intre cel puțin câteva ore, se dă 1x WARN, apoi, pentru fiecare zi în plus, încă câte 1x WARN până la 3, care înseamnă BAN 30 ZILE + REMOVE! 
 • Donatorii NU pot fi inactivi mai mult de 30 de zile!
 • Donatorii NU au voie să vândă/negocieze/dea itemele din Kit-urile la care au acces jucătorilor!

Cei care au cel puțin 1x AVERTISMENT, NU pot face Cerere de UP!
WARN-urile expira în 30 de zile!
Pe Serverul de Discord trebuie să aveți același Nume ca pe Serverul de Minecraft!