Actualizat 03.05.2019

Regulament JUCĂTOR:

 
Regula J1: Nu aveți voie să faceți reclama(nici parțială nici totală) la alte servere în niciun fel!
Sancțiune: MUTE PERMANENT!
 
Regula J2: Nu aveți voie cu nume care conțin cuvinte obscene/jignitoare la adresa nimănui!
 Sancțiune: BAN PERMANENT!
 
Regula J3: Nu aveți voie să folosiți nici un fel de cheat-uri / hack-uri / bug-uri(mai bine raportațile) etc care vă pot favoriza jocul!
Sancțiune: JAIL 2 -  4  ZILE!

Regula J4: Dacă sunteți suspectați de hacking, trebuie să vă supuneți unei verificări duble:

Trebuie să faceți un Screenshot în care să se vadă numele ferestrei Minecraft + conținutul folderului "versions" din %appdata%/.minecraft
Trebuie să faceți un Screenshot informațiilor care apar la apăsarea tastei F3
Nu aveți voie sa refuzați sau să ieșiți de pe server în timpul verificării!
Sancțiune: JAIL 48 ORE!

Regula J5: Nu aveți voie să faceți team la Warp PvP!
Sancțiune: JAIL 5 ORE!

Regula J6: Nu aveți voie cu ferma Anti-AFK

Sancțiune: BAN 12-24 ORE + ȘTERGEREA FERMEI + -50% DIN ORELE JUCATE!
 
Regula J7: Nu aveți voie să lăsați un grad să vă ofere iteme din modul de joc CREATIVE!
Sancțiune: JAIL 12 ORE!

Regula J8: Nu aveți voie să faceți nici o construcție cu conținut ofensator/pornografic!
Sancțiune: JAIL 12- 24 ORE!

Regula J9: Nu aveți voie să înșelați jucători în urma negoțurilor!
Sancțiune: JAIL 24 - 36 ORE!

Regula J10: Nu aveți voie să faceți team (echipa) cu hackeri!
Sancțiune: JAIL 24 ORE!

Regula J11: Nu aveți voie să faceți capcane jucătorilor și nici tpa / tp / tpahere / tphere + kill!
Sancțiune: JAIL 12 - 48 ORE!

Regula J12: Nu aveți voie să folosiți un limbaj neadecvat, care conține jigniri/insulte/amenințări la adresa nimănui pe NICIUN chat al server-ului, cu excepția mesajului priva(fara a fi spam)!
NU se dă mute pentru cuvintele cenzurate (doar daca acestea contin insulte puternice la adresa unui jucator) sau daca injurati de nervi!

Sancțiune: MUTE 1 - 20 MINUTE!


Regula J13: Nu aveți voie să faceți reclamă la site-uri/canale de YouTube (decât dacă sunteți YouTuber și nu spamați)!
Sancțiune: MUTE 30 - 60 MINUTE!

Regula J14:
J14.1: Nu aveți voie să faceți spam sau să prelungiți litere(minim 10) pe NICIUN chat al server-ului!
J14.2: Nu aveți voie să trimiteți mai mult de 3 mesaje cu CAPS pe NICIUN chat al server-ului!

Sancțiune: MUTE 1 - 10 MINUTE!

Regula J15: Nu aveți voie să cereți unui jucător cu grad sa vă enchanteze/repare/modifice iteme, să vă dea grade/iteme, să facă event sau să vă ajute la construcții(folosind CREATIV) etc!
Sancțiune: MUTE 10 - 60 MINUTE!

Regula J16: Nu aveți voie să folosiți modul de zburat (FLYla PvP sau pentru a scăpa de PvP! De asemenea, nu aveți voie să faceți PvP de pe margine!
Sancțiune: JAIL 1 - 5 ORE!

Regula J17: Nu aveți voie să faceți event de NICIUN fel, mai ales dacă iteme sunt provenite din CREATIVE/buguri!
Sancțiune: JAIL 1 - 12 ORE!

Regula J18:
Regula J18.1: Nu aveți voie să faceți construcții care pot cauza lag server-ului(ferme gigantice de cactus cu lavă/apă random pe mapă etc)!
Regula J18.2: De asemenea, este interzisă construirea/distrugerea abuzivă lângă protecția unui jucător sau oriunde pe mapă.

Sancțiune: DISTRUGEREA CONSTRUCȚIEI + BAN 1-12 ORE!

Regulament Staff:
(se aplică doar unde aveți permisie)
 
 • Gradele de STAFF sunt OBLIGATE(fără excepție) să posteze pe Discord pe Canalul #activitate orice acțiune măsură săvârșesc pe Server alături de Dovadă(care nu este obligatorie de postat acolo pentru orice acțiune, dar este obligatoriu să o aveți totuși în caz de vi se cere).
 •  De asemenea, acolo trebuie să apară și la câteva zile sesizări de pe Server, precum: "posibile buguri, chestii prea OP, propuneri, chestii ciudate/stranii/diferite de obișnuință"
 • Nu aveți voie să interziceți vorbitul unui jucător (/mute) fără motivele menționate mai sus(obligatoriu pe #activitate)
 •  Membrii Staff: Trialii, Helperii și Moderatorii(în unele cazuri) trebuie sa scrie corect gramatical, orice greșeala este pedepsita cu o avertizare sau mai rău, cu un WARN! De asemenea, Adminii+ au obligația de a încerca pe cât posibil să scrie corect gramatical și să-și accepte cu demnitate greșelile sesizate de ceilalți.
 •  Scopul principal al unui membru Staff este sa ajute jucători!
 • Astfel, pentru Jucători, sancțiunile sunt mai sus, iar pentru Staff, orice încălcare a regulamentului aduce 1 - 2 - 3 avertismente, fie ca regulile sunt de la Jucători, fie de la Staff
                       3 AVERTISMENTE = REMOVE / BAN / BANIP
 • Nu aveți voie să folosiți comanda /me, decât atunci când ați folosit o comanda asupra unui jucător(obligatoriu pe #activitate).
 • La întrebarea: "Ai citit regulamentul?" se va răspunde cu: "l-am luat la cunoștință și sunt gata să-l aplic!", exact asa!
 • Nu aveți voie să dați afara un jucător (/kick) decât dacă deranjează jocul celorlalți jucători sau afectează Serverul în orice mod negativ(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să închideți un jucător (/jail) fără ca jucătorul să încalce regulamentul și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să interziceți un jucător pe server, fie temporar(/tempban), fie permanent(/ban) fără ca jucătorul să încalce regulamentul și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să vă folosiți de /vanish la PvP sau pentru a fura iteme în urma unui PvP sau pentru orice alt scop nedrept.
 •  Nu e voie cu nick complet diferit, doar mici adăugări sau reduceri, dar să nu fie numele complet diferit, pedeaspa -> DIRECT REMOVE!
 • Nu aveți voie să dați iteme din modul de joc CREATIV niciunui jucător SUB NICIO FORMA.
 • Nu aveți voie să folosiți iteme din modul de joc CREATIV la PvP și nici să le enchantați/reparați/modificați, fiind în acest mod de joc.
 • Nu aveți voie să stocați iteme din GM în chesturi etc!
 •  Itemele din GM trebuie folosite DOAR în protecția privată!
 • Nu e voie să ai în inventar iteme care au enchant mult peste limita vanilla!
 • Nu aveți voie să vă folosiți de comenzile la care aveți acces pentru a vă favoriza PvP-ul.
 • Nu aveți voie să scoateți interzicerea unui jucator (/unban) fără un motiv bine întemeiat și fără dovezi(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie sa dați OP sau Grade mai mari de HELPER, decât la cererea Owner-ului sau în urma acceptării unui topic de tip "Cerere Helper" dacă jucătorul respectă toate cerințele(obligatoriu cu dovezi pe #activitate).
 • Nu aveți voie să închideți/restartați server-ul după bunul plac și nici să vă folosiți de comenzi care încetinesc performanța server-ului sau care îl distrug.
 • Nu aveți voie să favorizați nici un jucător folosindu-vă de acest grad, fie ca îi dați XP, bani sau orice altceva care tine de comenzile la care aveți acces.
 • Este interzisă spawnarea Dragonului sau a Witherului prin comenzi.
 • Trail-Helperii nu au acces la gradul de staff pe discord, deoarece trial se ocupa doar cu chat-ul nu si cu mute-urile (doar daca este urgent)
 • Trail-Helperii sunt responsabili sa dea un mesaj co-owner-ului/Head-Helper-ului cand au terminat perioada de testare!
 • Pentru inactivitate, este nevoie OBLIGATORIU de Cerere pe Forum! Prin Cerere, poți cere, maximum, 14-21 zile să nu intri pe Server si trebuie sa ai minim 2 saptamanii (14 zile) in staff pentru a avea cererea acceptata!
 • (obligatoriu pe #activitate).
 • Membrii Staff NU au voie să fie inactivi mai mult de 3 zile, dacă trec 3 zile fără să intre cel puțin câteva ore, se dă 1x WARN, apoi, pentru fiecare zi în plus, încă câte 1x WARN până la 3, care înseamnă BAN 30 ZILE + REMOVE! 
 • Donatorii NU pot fi inactivi mai mult de 30 de zile!

Cei care au cel puțin 1x AVERTISMENT, NU pot face Cerere de UP!
WARN-urile expira în 30 de zile!
Pe Serverul de Discord trebuie să aveți același Nume ca pe Serverul de Minecraft!