Informatii despre aceasta sectiune:

Pe acesta sectiune trebuie sa faci role-play.
Prima oara cand intri te poti alatura unui oras printr-o cerere pe discord-ul speciala al sectiunii acesta il primesti dupa ce faci o cerere de tip invitatie

Prima oara trebuie sa faci vanilla si sa ceri primarului comunitatii din care faci parte sa-ti acorde un loc
Daca incerci sa furi/strici sectiune vei fi aflat foarte usor si pentru asta o sa prinmesti ban permanent pe sectiune
Pentru a intra in sectiune la sigur trebuie sa ai o vechime considerabila incat conducerea sectiunii sa te cunoasca de persoana buna sau rea.
Sugestii:
Fost Moderator/Moderator actual
Vechime de 1 an
Sa comunici cu persoanele de pe server
Sa ai un playtime considerabil [minim 3 zile]
Inregistrare: [Click aici
]


REGULAMENT

1.Grieful este interzis, vei fi amendat sau vei primi BAN din sectiune.

2.Nu aveti voie sa omorati o persoana fara motiv.
Puteti omori o persoana doar daca sunteti paznic la un Rp (Role Play) event, sau daca acea persoana se maimutareste si incalca regulile in orasul vostru.

3.Distanta intre orase OBLIGATORIU trebuie sa fie minimum 1500 blockuri (de dorit 2000).

4.Primarul face ce vrea in orasul sau, daca va alungat, nu va adresati la presedinte cu sperantele ca el va va pune inapoi in oras.

5.Pentru a infiinta un oras, faceti cerere pe serverul de discord, si dupa vedeti daca cererea a fost acceptata sau respinsa (daca va fi respinsa, inseamna ca avem destule orase, de preferabil : Minim. 2 blockuri, 5 case, o primarie, si o sala speciala pentru evenimentele ce vor avea loc la voi in oras).

6.De dorit sa respectati Role Play-ul, sa participati la diferite Role Play eventuri, sau chiar voi sa faceti unul (nu evitati role play-ul).

7.Respectati jucatorii si nu ii injurati, posibil sa primiti amenda sau mute.

8.Daca ai facut o constructie, care nu e dorita (-La `ai citit regulamentul de la sectiune` trebuie sa scrii: Da, l-am citit si vreau sa fac parte din comunitate.)(ai pus blockuri pur si simplu random prin nether sau prin lume) rog sa le spargi imediat (regula nu este valida daca faci asta in orasul tau).
9.Orice problema se discuta intai cu primarul, dupa cu presedintele.


10.Nu stricati Hyper Loop-ul, riscati sa platiti amenda sau sa primiti kick din sectiune. HyperLoop-ul este drumul din nether

11.Daca o persoana a murit in fata voastra, nu aveti voie sa luati acele iteme (puteti sa faceti un chest si sa puneti itemele acolo).

12.Nu intrati in orase inchise fara permisiunea primarului sau a unu orasean.

13.Fiecare oras e obligat sa aibe primaria personala.

14.Obligatoriu sa aveti un portal in nether, care sa fie unit cu un drum spre linia principala de la hyper loop.

15.Nu stricati Rp eventurile la alti playerii (oamenii ce incalca aceasta lege pot fi liber omorati de catre un participant la Rp).
CREDITE: ByGstEiseN